Nu är det högsässong för återförsäljarträffar. Det innebär provpaddlingar av nya modeller, intressant information, möten med kolleger och lite branchskvaller och däremellan blir man bjuden på god mat. Vi blir väldigt väl omhändertagna. 🙂

Först ut i år var Point 65 som bjöd på en skön paddling i Stendörrens skärgård och dagen efter citypaddling i Stockholm. Stendörrens Natureservat är väl värt att besöka för er som vill ha en ny “spot” att paddla på, väldigt fint. Att paddla i Sthlm city är mysigt värre, vi tog även en tur upp till Strömmen och det funkade ganska bra att ligga i surf med en Whisky 16 även om det var lite skakigt. Uppifrån bron ser det imponerande ut när det kommer ett gäng långa smala havskajaker och lägger sig i det kokande vattnet.

Blog Image

Blog ImageSPOT utrustad Whisky 18.

Blog ImageUlrika på Upplevelsebolaget i Whisky 18 och Lina i sin svarta snygga Kevlar X-Lite.

Blog ImagePaul och Staffan på Point gör kraftprov i Double Shotten.

Blog ImageJag blir den förste i världen att rolla en Whisky 18. Kajaken kom direkt från Points nya fabrik i Kina, kul att se den höga finnishen.

Blog ImageRichard Point65 njuter i den “nya” Sea Cruisern med knästöd.

Blog Image

Paul Point65 som paddlar en Nemo snabbare än de flesta paddlar en XP.

Blog ImageMagisk Morgon i Pampas Marina.