Denna veckan var jag uppe i DalaFloda hos Kajaktiv, undrar om inte de är världsmästare på det här med Åf-träffar. Information, utbildning, öppenhet, diskussioner blandat med paddling, fantastisk mat från trakten och badtunneskvaller. Jag hade redan testat de flesta nyheter så jag kunde ägna mig åt att paddla fors, vilket blev en hel del. Testade även en forsracingkajak, oooups de är ranka, i europa kör man alltså med en lång smal kajak i strömmande vatten, den var svår att hålla balansen på i slät vatten och innan jag testade den så var tanken att jag skulle ta ner den genom forsen…hahaha inte en chans att jag klarat det.

Daniel från Dalarö KajakBlog ImageZindy från AddnatureBlog ImageErik Sjöstedt numera Get Out och såklart kajak.nuBlog ImageJoel från…?Blog Image

Kul hade vi!

En fantastisk måltid bjöds det på i Dala Floda Värdshus på bilden till höger ser ni Robson chefen Rob och kille nr tre är en av Venture kayaks informatörer. Översta bilden James med sin coola dotter Mikaela. På nedersta bilden diskuteras det Nya Zeeland av Babs Kajaktiv, Ulrika Upplevelsebolaget och Erik Get Out.

Blog ImageZindy Addnature testar att rolla och upptäcker att det verkligen är kallt i vattnet. Vilket jag kan intyga efter ett antal vurpor i inte helt täta byxor…