I helgen var det den välbesökta Stockenträffen som arrangeras av Orust Kajak. Det var första gången jag var där och det är ett trevligt arrangemang och träffen blir det du själv vill att den skall bli. Fantastiskt mycket kajaker kom in lördag kväll, någon sa det vara rekord (sägs kanske så varje år), det var iaf. en häftig syn lördag kväll med flera hundra kajaker på stranden. Blog Image

Jag var där för att visa upp våra Tiderace, vi kunde kanske haft lite mer grejer med oss nu när vi fick en sådan fin och stor “monter”, men det blev hastigt påkommet och paddlare kom ändå för att testa Tiderace, jag hade ju turen att stå mellan Point och Kajaktiv så jag hade en massa att göra. Blog Image

På lördagen hann jag ut på en liten paddeltur, kollade lite på de duktiga rollarna, kul att det bara var yngre i tävlingen och inte bara “skägg” ;-)…imponerande var det, men mest impad blev jag av de två som hade “vanliga” kajaker EscapeSara var en av dem och hon hade dessutom en liten bula på magen. Blog Image

Lördag kväll var det en väldigt god middag för nästan ingenting och ett föredrag av Freya, säga vad man vill om sådana bedrifter men inte är hon någon föredragshållare, dock är hon en duktig fotograf, många bra bilder! Freyas nästa projekt blir att runda Australien, ursäkta men är det inte lite töntigt…jaja man får kanske inte skriva så om en “hjältinna” men för mig känns det som “lady…get a life”…jaja vi har alla våra drifter. Blog ImageFreya körde intensivkurser i rollteknik.

Söndag morgon tvingade jag mig upp i gryningen för att ta några bilder som jag planerat på lördagen, men shit jag glömde myggstiftet…det var de mest aggresiva morronpigga småjävlar jag mött. Hade en ny remotecontroll till kameran och inte fan hade jag beskrivningen med mig, så där stod jag och försökte lista ut hur det fundgerade medans myggen njöt av mitt förmodligen ännu vinfyllda blod, jaja till sist fick jag igång apparaten och kastat mig ut i Xciten medans kameran tog bilder var 3:e sekund…attans bekvämt att vara sin egen modell. Och nu kan jag en gång för alla kontrollen…

Blog Image

Det föränderliga ljuset…15 s nedan mot 1 s på bilden ovan.Blog Image